Indexbeleggen bij InDelta

InDelta is een fondsaanbieder waarbij je op een eenvoudige wijze kan beleggen in indexfondsen via een eigen verdeling of modelportefeuille. Het maakt beleggen simpel en laagdrempelig. Je kan al starten met beleggen bij InDelta vanaf één euro.

 

Voor Indexbeleggen via InDelta heb je weinig kennis over beleggen nodig, je kan namelijk via een modelportefeuille investeren in indexfondsen.

 

Ga naar InDelta

Indexbeleggen bij InDelta

Er zijn veel verschillende aanbieders die het voor jou mogelijk maken om te beleggen en investeren. Enkel aanbieders waar ik zelf goede ervaringen mee heb, beveel ik daadwerkelijk aan. InDelta is zeker één aanbieder die ik met een gerust hart kan aanbevelen aan jou.

Automatisch beleggen in Indexfondsen tegen lage kosten.

Wereldwijd beleggen in gelijk-gewogen indexfondsen.

Start met beleggen vanaf één euro en geen dividendlekkage!

Beleggen kent risico’s. Je kunt een deel van je inleg verliezen.

970x250

Relevante blogs

Bekijk hier de relevante artikelen voor deze aanbieder, bekijk hoe mijn beleggingen het doen bij deze partij op mijn Instagram.

Indexbeleggen bij InDelta review

Indexbeleggen bij InDelta review Een review voor indexbeleggen bij InDelta samen met een stapsgewijze handleiding door het proces en natuurlijk de kosten worden besproken! InDelta is een fondsaanbieder waarbij je op een eenvoudige wijze kan beleggen in indexfondsen...