FTX Review en 5% korting

Een zeer uitgebreide crypto exchange, met veruit de meeste opties wat betreft derivaten. De goedkoopste exchange om in hefbomen in crypto te handelen en veel mogelijkheden voor het staken van crypto. Ben je bekend met Binance, dan zal FTX je heel bekend voorkomen.

 

FTX Pro is dé vervanger voor future handel op Binance. Profiteer van deze FTX Review en 5% korting via mijn uitnodigingslink.

Ga naar FTX

FTX Review en 5% korting

Er zijn veel verschillende aanbieders die het voor jou mogelijk maken om te beleggen en investeren. Enkel aanbieders waar ik zelf goede ervaringen mee heb, beveel ik daadwerkelijk aan. FTX is zeker één aanbieder die ik met een gerust hart kan aanbevelen aan jou.

Handel in derivaten; futures en shorts.

Nog minder fees dan Binance en 5% korting.

Snelle mobiele app en een desktop versie.

FTX Review en 5% korting - dejongebelegger

Relevante blogs

Bekijk hier de relevante artikelen voor deze aanbieder, bekijk hoe mijn beleggingen het doen bij deze partij op mijn Instagram.

Bonus bij Celsius Network

Bonus bij Celsius Network promo code Celsius Network is een app waar je rente krijgt (tot wel 12%) op de Cryptovaluta die je op deze app hebt staan. Hiernaast kan je op...

Beleggen in cryptovaluta

Beleggen in cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan vertienvoudigd. Naast Bitcoins heb...