eToro review en informatie

Handelen in aandelen, grondstoffen en crypto via één partij, of op zoek naar de ETF’s van Ark Invest? Dat kan allemaal bij eToro.

 

Op het platform van eToro staat het delen van kennis en informatie centraal. Via app en desktop toegang tot het sociale platform en de mogelijkheid om de portefeuille van andere beleggers te kopiëren.

Ga naar eToro

Indexbeleggen bij eToro

Er zijn veel verschillende aanbieders die het voor jou mogelijk maken om te beleggen en investeren. eToro is zeker één aanbieder die ik kan aanraden. Let wel op dat je bij eToro ook in CFD’s (opties) kan handelen, begin hier niet aan met echt geld als je niet goed weet wat dit inhoudt.

Begin al met handelen vanaf $50 of een demo-account.

Geen commissie bij aan- en verkopen.

Sociaal handelsplatform, kopieer portefeuilles van andere.

62% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s via eToro. Overweeg of je het hoge risico voor verlies kan veroorloven.

Relevante blogs

Bekijk hier de relevante artikelen voor deze aanbieder, bekijk hoe mijn beleggingen het doen bij deze partij op mijn Instagram.

Waar kan je de ARK ETF’s kopen?

ARK ETF's kopen in Nederland of België ARK Invest ETF's kopen in Europa is lastiger, maar niet onmogelijk. Dus waar kan je de ARK ETF's kopen in Nederland, België of elders in Europa? Via DEGIRO is het helaas niet mogelijk om de ARK Invest ETF's te kopen. Toch kan je...