Een voordelige zakelijke rekening bij Knab

door | 31 jan, 2021

een voordelige zakelijke rekening - 1

In dit artikel deel ik mijn onderzoek naar een voordelige zakelijke rekening. Als (kleine) ondernemer of ZZP’er is het namelijk handig om een zakelijke rekening te hebben. Zo kan je je inkomsten en uitgaven overzichtelijk houden en gescheiden van je privérekening.

Geen ondernemer? Ook voor particulieren heeft Knab een leuke aanbieding, namelijk €50,- cadeau als je overstapt naar Knab. Lees er meer over aan het einde van dit artikel.

Door te kiezen voor een voordeligezakelijke rekening houdt je als (kleine) ondernemer of ZZP’er het meeste over. Zo heb je het meeste voordeel met de goedkoopste zakelijke rekening.

Een zakelijke rekening is wettelijk niet verplicht, maar eigenlijk kan je als ondernemer niet zonder. De meeste banken verbieden namelijk zakelijke transacties met privérekeningen in hun bankvoorwaarden..

Omdat ik graag dicht bij huis blijf heb ik zelf gekozen voor een Nederlandse bank en niet voor een buitenlandse bank als N26. In plaats daarvan heb ik gekozen voor de online bank Knab.

Een online bank is voor mij ideaal omdat ik eigenlijk al mijn bankzaken online regel. Dit kan bij Knab via de webbrowser, maar ook eenvoudig met een App, voor als je bijvoorbeeld onderweg bent.

Ik kan mij de laatste keer dat ik in een echte “stenen-bank” ben geweest nauwelijks nog herinneren. Knab is trouwens een dochterbank van Aegon, wat voor mij erg betrouwbaar overkomt.

een voordelige zakelijke rekening

De goedkoopste zakelijke rekening

De kosten van een zakelijke rekening bij Knab:

Een zakelijke rekening bij Knab kost €6,- per maand, oftewel €72,- per jaar. Om Knab te vergelijken met andere Nederlandse banken; bij SNS Bank betaal je €7,50 per maand en bij ASN betaal je €6,50 per maand.

Hiervoor krijg je een bankpas en internetbankieren, wat het een voordelige zakelijke rekening maakt. Per jaar krijg je de eerste 1000 transacties gratis, hierna betaal je slechts €0,10 per transactie. Bij andere Nederlandse banken betaal je per transactie en krijg je dus niet de eerste 1000 transacties per jaar gratis. Dit maakt het vooral voor ZZP’ers en kleine ondernemers erg interessant.

Naast deze voordelen kan je bij Knab zoveel bankrekeningen openen als je wilt. Zo kan je bijvoorbeeld een rekening openen en daarop geld opzij zetten voor btw en inkomstenbelasting. Hiernaast kan je met een boekhoudkoppeling je online boekhoudprogramma koppelen. dit maakt het voor mij overduidelijk een voordelige zakelijke rekening.

Zelf maak ik trouwens gebruik van E-Boekhouden.nl, momenteel krijg je hier de eerste 15 maanden gratis! Voor zover vind ik dit een hele fijne manier om te boekhouden.

Een ander voordeel is dat je de mogelijkheid hebt om een American Express creditcard te krijgen, momenteel krijg je deze bij een zakelijke rekening voor slechts €25,– per jaar. Voor particuliere klanten is deze gratis.

Een voordelige zakelijke rekening

Momenteel krijg je in het eerste jaar 50% korting, dit houdt in dat je slechts €3,- per maand betaald, of €36,- per jaar. Ongetwijfeld een voordelige zakelijke rekening. Overige voordelen van bankieren bij Knab zijn: 7 dagen per week tussen 08:00 en 22:00 bereikbaar en goede klantenservice.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen met een zakelijke rekening bij Knab? Maak gebruik van de zakelijke voordeelcalculator op hun website, en kijk of het voor jouw een voordelige zakelijke rekening is.

een voordelige zakelijke rekening

Particuliere rekening bij Knab

Geen ondernemer of ZZP’er maar wel geïnteresseerd in bankieren bij Knab? Knab biedt ook een rekening aan voor particulieren. Met een Particulieren plus rekening kan je tot wel vijf betaalrekeningen openen mét betaalpas en zoveel spaarrekeningen als je wilt! Bij Knab betaal je elke maand een vast laag tarief, ongeacht je gebruik. Stap je nu over van je bank naar Knab? Dan ontvang je €50,- cadeau op je nieuwe rekening.

Ook kan je als je wilt, een gratis Knab Creditcard aanvragen bij je bankpakket, erg handig als je op vakantie gaat en bijvoorbeeld een huurauto wilt huren.

?wi=358482&ws=

Open je een gezamenlijke rekening? Dan krijg je er een gratis extra betaalpas en creditcard bij. Dat is wereldwijd veilig betalen.

Meer van dit soort artikelen lezen? Like mijn pagina op Facebook.

4.7/5 - (10 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

2 Reacties

  1. Ik ben Jan Modaal

    Daarnaast heeft Knab ook nog het voordeel dat je kunt werken met aparte spaarpotjes! ? Zo zet ik onder andere altijd de btw apart.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.